Cengiz Topel Ortaokulu

WEB https://eleskirtcengiztopel.meb.k12.tr
Adres : İSTİKLAL MAH. SELAHATTİN SARAYHANOĞLU CAD. CENGIZ TOPEL ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 22 ELEŞKİRT / AĞRI
VİZYON : “ Bütün dersler öğrenilir; bugün olmazsa yarın öğrenilir. Ahlak, terbiye, saygı, vatan, millet ve insan sevgisi okulda öğrenilmezse hiçbir yerde öğrenilmez.”
MİSYON : Türkiye Cumhuriyeti ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanını milletini seven koruyan, ahlaklı, bilgi birikimi açışından gerekli donanımı almış, hayatı süresince önüne çıkabilecek engelleri aşabilen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : güreşte genç katagorisinde türkiye ikinciliği var

Saatler : 08.30 - 15.35
Isınma : Kalorifer sistemi
Servis :
Ulaşım : İlçemiz Erzurum - Ağrı yolu üzerinde olduğu için ulaşımı kolaydır. Şehir merkezinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarına 5-10 dakika yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezinde yer almaktadır. Konum itibariyle ilçedeki en iyi konummdadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 32 km uzaklıkta Erzurum - Ağrı yolu üzerindedir. İlçenin merkez noktasında olup ulaşım problemi yaşanmamaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Her yıl ilçede merkezi yerleştirme ile en fazla öğrenci yerleştiren okuldur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %95
Sportif Etkinlikler : var